Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Час читання: < 1 хв.
0
Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив покоління влітку 2022 року та отримав «начинку» Volvo. Geely вже приготувала трохи оновлену версію, яку помітили на парковці одного з дилерських центрів. Знімками, злитими у соцмережі, поділилися “Китайські автомобілі”. Зовнішність кросовера модернізація майже не торкнулася: ключові зміни відбулися у салоні та наповненні комплектацій.

Екстер’єр залишився майже колишнім, якщо не брати до уваги оформлення базової версії: для неї тепер доступне двокольорове забарвлення кузова, а декор передньої частини став простіше.

У салоні змін більше. Тачскрин мультимедійної системи діагоналлю 13,2 дюйми більше не з’єднаний з центральним тунелем, який став мінімалістичнішим: важіль селектора передач зменшили, підсклянники накрили кришкою. Крім того, покриття тепер не глянсове, а підлокітник із розсувним механізмом опущений на один рівень із тунелем. Ревізії зазнали також дверні карти та сидіння з вишивкою CMA на підголівниках.

Реклама

Цифрова 10,25-дюймова “приладка” і великий вертикальний дисплей тепер покладені за замовчуванням Boyue L. Також у базову версію включені панорамний дах із люком, електрорегулювання сидіння водія та функція «прозорого капота». Усього комплектацій п’ять замість колишніх шести.

Три з них запропонують з 1,5-літровим турбомотором потужністю 181 кінська сила (290 Нм), дві найдорожчі – з дволітровою “турбочетвіркою” на 218 сил (325 Нм). Обидва мотори поєднуються з семідіапазонним «роботом» з подвійним «мокрим» зчепленням. Привід у кросовера передній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!