Genesis показав «злий» електроседан G80 у версії Magma

0
168

Преміальна марка Genesis представила на Пекінському автосалоні нову модель зі спортивної лінійки Magma. «Гарячий» електроседан G80 поки що вважається концептом, але раніше компанія заявляла про плани налагодити серійний випуск таких спорткарів.

Показані раніше моделі суббренду Magma були червоно-жовтогарячими, але з G80 Magma дебютував новий яскраво-синій відтінок. Дизайнери стверджують, що він не пов’язаний з електричною природою седана: це відсилання до гарячого полум’я, яке, як правило, має синій колір.

Чотириверка отримала більш агресивний аеродинамічний обвіс з розширеними колісними арками та іншими бамперами. На кормі з’явилися дифузор та спойлер на кришці багажника. G80 Magma взутий у ті самі 21-дюймові колісні диски, якими подібні концепти вже оснащувалися, але цього разу вони пофарбовані в колір кузова.

Повідомляється також про доопрацьовану підвіску, яка забезпечує менший дорожній просвіт, але деталей Genesis поки що не повідомляє. Невідомо також, чи було змінено силову установку електромобіля. G80 Electrified у стандарті оснащується двома електромоторами, що розвивають 370 л.с. та 700 Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!