Представлений повнопривідний семимісний Ford Edge L 2024

0
538

Представлений повнопривідний семимісцевий автомобіль Ford Edge L з мотором 2,0 л EcoBoost, який пропонується за ціною 35 000 доларів у Китаї.

Система повного приводу може точно розподіляти момент, що крутить, на чотири колеса в залежності від дорожніх умов, швидко перемикатися між приводом на два колеса і повним приводом за мілісекунди і миттєво виходити з неприємностей на нерівних, обмерзлих і засніжених дорогах. У режимі повного приводу задній привід можна повністю відключити, щоб уникнути холостого ходу приводного валу та підвищити економію палива.

Новий автомобіль має 7-місне компонування 2+3+2. Завдяки 5-метровій довжині та майже 3-метровій колісній базі третій ряд сидінь має простір для ніг 759 мм та простір для плечей 1414 мм. Сидіння другого та третього ряду можна скласти. При звичайному використанні сидінь третього ряду об’єм багажника сягає 309 л. Коли сидіння третього ряду складені, об’єм багажника можна збільшити до 969 л утворюючи рівну поверхню. Якщо скласти і другий ряд, то об’єм багажника сягає 2876 л.


Новий автомобіль оснащений 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів і 13,2-дюймовим центральним екраном, великим панорамним люком на даху, активним шумозаглушенням, світлодіодним освітленням салону, тризонним незалежним клімат-контролем.


Новий Ford Edge L оснащений двигуном 2,0 л EcoBoost з подвійним турбонаддувом і паливною системою з подвійним упорскуванням максимальною потужністю 185 кВт і максимальним моментом, що крутить, 378 Н·м. Він підтримує 92-й бензин та працює з 8-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач.

Новий автомобіль оснащений інтелектуальною системою допомоги водію Ford Co-Pilot360 рівня L2 та повношвидкісним інтелектуальним адаптивним круїз-контролем ACC.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!