Головна Авто В мережі показали перші зображення пікапа від Seat

В мережі показали перші зображення пікапа від Seat

0
128

Seat має обмежений модельний ряд. І тим більше компанія ніколи навіть не думала про випуск свого пікапа. Однак незалежні дизайнери вирішили виправити цей недолік і показали своє бачення робочої конячки від іспанського бренду.

Проект, який зображено на знімках, є модель Ateca до рестайлінгу з доданим вантажним відсіком. Як бачите, це буде модель з подвійною кабіною, яка зможе перевозити п’ятьох осіб і буде більше призначена для дозвілля, ніж для роботи.

Вантажна зона не надто велика, тому говорити про те, що він зможе перевозити 1000 кг вантажу, як деякі з його прямих конкурентів, не доводиться. А великі легкосплавні колеса не дуже підходять для серйозного бездоріжжя.

Логічно, що Seat повинен буде посилити задню вісь та інтегрувати елементи, типові для пікапа, такі як роздавальна коробка, наприклад. Щоб скоротити витрати, краще використовувати елементи від Volkswagen Amarok, який, у свою чергу, побудований на базі Ford Ranger.

Як силова установка для моделі добре підійшов би 3.0-літровий V6 TDI від Volkswagen Group. У Amarok цей чудовий агрегат розвиває 241 л. при трохи більш ніж 3000 об/хв і не менше 600 Нм у діапазоні від 1750 до 2250 об/хв.

Цей дивовижний пікап SEAT збереже інтер’єр Ateca, який поєднує екрани та традиційні елементи керування.

Якщо враховувати, що Amarok продається від 49 000 євро з двигуном 2.0 TDI потужністю 170 к.с., тому вартість пікапа Seat могла б починатися від 50 000 євро з двигуном потужністю 241 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.