Toyota відродить хетчбек Starlet (фото)

0
105

Toyota припинила випуск хетчбека Starlet ще в кінці 90-х, але в 2020-му році машину воскресили для ринку Африки, де вона є близнюком Suzuki Baleno. Незабаром Starlet повернеться до Японії, але не матиме з Сузукі нічого спільного.

Інсайдерське видання “BestCarWeb” з Японії повідомляє про те, що в Toyota вирішили відродити хетчбек Starlet. Машина буде розроблена як у звичайній версії, так і GR-модифікації, яка, за чутками, згодом братиме участь у гоночних змаганнях (зокрема категорії Rally4).

Авто вже показали на неофіційних рендерах. На них машина постала у 3-дверному виконанні з незвичайною круглою оптикою, затемненою решіткою радіатора та антихромним логотипом Toyota, а також пластиковими накладками на арках, великими колісними дисками та пофарбованими у червоний колір гальмами.

Приблизно той же зовнішній вигляд належить приміряти на собі і GR-версії Starlet, основною відмінністю якої стане продуктивніший двигун, тоді як гоночна модифікація отримає власну ліврею і масивний повітрозабірник на даху.

Жодних технічних подробиць про машину поки немає, але ходять чутки, що робота над новим Toyota Starlet вже почалася.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!