Авто

Відбувся запуск продажу електричного кросовера Alfa Romeo Junior

Share

Компанія Alfa Romeo представила ціни на свою нову модель Junior Elletrica , яка обіцяє стати значним кроком для бренду у світі електромобілів. Новинка, раніше відома під робочою назвою Milano, у результаті отримала ім’я Junior , хоча на перших фотографіях прес-служби ще видно старі позначення.

Електричний Alfa Romeo Junior коштуватиме мінімум 39 000 євро. За цю суму покупець отримає автомобіль із потужністю 156 кінських сил та переднім приводом, здатний проїхати понад 400 кілометрів на одній зарядці. Порівняння з технічно ідентичною Fiat 600e , вартість якої починається від 35 990 євро, показує, що ціна на Alfa Romeo помітно вища.

Тим не менш, стандартна комплектація Junior вражає: автоматичний клімат-контроль, кнопка запуску двигуна, адаптивний круїз-контроль, 18-дюймові колісні легкосплавні диски і 10,1-дюймовий сенсорний екран.

Для тих, хто шукає ексклюзивніший варіант, пропонується ознайомлювальна версія Junior Elettrica Speciale за ціною від 41 000 євро. Ця модель відрізняється додатковим декором, покращеним оздобленням салону, навігацією, можливістю автономного водіння другого рівня та дверима багажника з електроприводом, а також електрично регульованим сидінням водія з функцією масажу.

Для любителів потужності доступна версія Junior Elettrica Veloce з 240 кінськими силами та можливістю розганятися до 100 км/год за 6 секунд. Ціна такої моделі починається від 48 000 євро.

Не забуває Alfa Romeo і про традиційні двигуни: м’який гібрид Junior Ibrida зі 136-сильним мотором, вже знайомим з інших продуктів Stellantis , буде доступний у версіях з переднім та повним приводом. Запуск продажів заплановано на третій квартал цього року, ціни будуть оголошені пізніше.

Таким чином, Alfa Romeo робить ставку на інновації та стиль, пропонуючи ринку не просто новий автомобіль, а справжній символ сучасних технологій та італійського дизайну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Alfa Romeo

Останні записи

Першими електромобілями BMW Neue Klasse будуть кросовер та седан розміром з 3 Series

Однією з перших двох моделей наступного покоління електромобілів BMW, які отримали назву "Neue Klasse" на…

08.05.2024

Audi оголосила нові технічні подробиці Q6 e-tron

Компанія Audi повідомила, що при проєктуванні батареї для платформи PPE, інженери віддавали пріорітет не лише…

08.05.2024

Volkswagen представив новий автокемпер із підйомним дахом на базі T7 Multivan

Компанія Volkswagen представила новий кемпер California. Новинка побудована на платформі T7 Multivan. Для автомобіля підготували…

08.05.2024

Нові Bentley оснастять 750-сильною гібридною установкою

Компанія Bentley замінить двигун W12 на потужну гібридну установку на базі V8. Система Ultra Performance…

08.05.2024

Топ-4: позашляховики з пробігом за ціною бюджетного седана

Експерти назвали чотири позашляховики, які в даний час коштують в районі 1 млн гривень. Причому…

08.05.2024

Прощай, W12: представлений двигун, який відповідатиме за майбутнє марки Bentley

Bentley оголошує про епохальну зміну у своїх автомобілях: знаменитий 6,0-літровий двигун W12 йде на спокій, поступаючись місцем новітньому…

08.05.2024