Skoda показала 1000-сильний суперкар для Gran Turismo

0
155

Чеська марка вирішила приєднатися до автомобільних компаній, які випускають машини для гоночного симулятора. Її вкладом в асортимент Gran Turismo 7, в якому вже числиться більше 400 автомобілів, став футуристичний одномісний суперкар з обтічним кузовом, доступним у двох лівреях. У рух його наводить силова установка, що складається з чотирьох електромоторів і видає до 1088 кінських сил.

Skoda Vision Gran Turismo натхненний гоночним 1100 OHC Spider 1957 року, розробленим для «24 години Ле-Мана». Включені в дизайн та елементи нової візуальної мови Modern Solid – Т-подібна передня оптика та матовий зелений колір кузова. У конструкції – активні аеродинамічні елементи, включаючи роздільне антикрило.

Пілота оточує мінімалістична кабіна з ковшеподібним сидінням та усіченим кермом, створеним за допомогою геймерів. Дисплей складної форми показує швидкість, режим керування та рівень заряду батареї, а також відображає картинку з камер заднього виду. Над ним розташований так званий кришталевий камінь, що виконує роль вимірювача потужності.

Установка віртуального суперкара складається з здвоєних безщіткових двигунів по одному на передній і задній осі, що розвивають у сумі 1088 кінських сил (800 кВт) і 1020 Нм моменту, що крутить. Привід повний, система підвіски з штовхачами на незалежних важелях. Засмоктуються мотори від лінійної батареї ємністю 87 кіловат-годин.

Наприкінці минулого року свій суперкар для гри презентував Genesis. X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept відзначився опрацьованою аеродинамікою та гібридною установкою на базі V6 сімейства Lambda 11, що видає 1071 силу та 1337 Нм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!