Третє покоління Duster навчили бути кемпером (фото)

0
409

Різке зростання попиту на будинки на колесах змусило багатьох автовиробників переглянути своє ставлення до таких машин, а також зайнятися створенням власних пакетів доробок, що адаптують масові моделі під потреби мандрівників.

Однією з таких компаній стала Dacia, яка приміряла так званий Sleep Pack (у перекладі пакет для сну) на своїй найважливішій новинці цього року – третьому поколінні кросовера Duster.

Кемпер Duster виділяється на тлі простого кросовера наявністю універсальної системи гачків, яка дозволяє встановити на борт автомобіля безліч різноманітних аксесуарів від власника телефону до підсклянників, а також планшетів для задніх сидінь.

Крім того, машині дістався профільований ящик з фанери об’ємом 175 літрів, який можна перетворити на двоспальне ліжко всього за 2 хвилини. Матрац для неї розміром 190×130 см не входить у комплект, так що його потрібно докупити окремо. Як, власне, і блекаут-штори.

Розширити житловий простір у кемпері на базі «Дастера» дозволить просторий намет розмірами 560 см завдовжки та 170 см заввишки. Усередині нього можна розташувати спальню розміром 210х220 см, веранду 70х220 см і метровий навіс.

У заводський пакет аксесуарів можна включити багажник на дах вантажопідйомністю до 75 кг, який призначений для перевезення вантажів, але не підтримує кріплення для велосипедів.

Вартість основної частини “спального пакета” нового Duster складає 3 тисячі євро. Для європейців набір для перетворення кросовера Duster на кемпер стане доступним у найближчі кілька місяців. Продаватимуть його будуть офіційні дилери компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!