Найбільший кросовер Geely: перше зображення

0
150

Новинка стане частиною лінійки Galaxy і отримає індекс L9. Швидше за все, позашляховик оснастять силовою установкою від молодшого L7. Гібридна система називається NordThor і складається з «турбочетвірки» 1.5 з термічною ефективністю 44,26 відсотка, триступеневої трансмісії DHT та одного/двох електромоторів. Крім L9 до сімейства Galaxy увійдуть ще шість моделей, у тому числі кросовери L5, L6, L7 та седан E8.

Великий кросовер Geely увійде до лінійки Galaxy і, ймовірно, отримає позначення L9. Продаж розпочнеться у 2025 році, і до цього моменту галактична родина включатиме сім моделей. Поки представлені лише три та дві анонсовані. Це позашляховики L5, L6, L7 і L9, а також седан E8. Сам бренд Galaxy орієнтовано масовий сегмент. Створено його для «машин нової енергії», тобто гібридів та електрокарів.

Тизер розкриває профіль майбутнього флагмана з практично горизонтальними лініями скління та даху. Формами та особливо блискучою накладкою на задній стійці «дев’ятка» нагадує Aito M9. Даних про силову установку немає. На молодшому Galaxy L7 використовується гібридна система NordThor, що включає «турбочетвірку» 1.5 з високою термічною ефективністю 44,26 відсотка, триступеневу трансмісію DHT і один або два електромотори.

Одномотор Galaxy L7 може розвивати 390 кінських сил, двомоторний – 664. Дальність ходу гібрида досягає 1370 кілометрів (за циклом CLTC), а розгін до 100 кілометрів на годину займає 7,5 секунди. Середня витрата палива – 5,23 л/100 кілометрів. В оснащенні є автопілот та мультимедіа на чіпі Qualcomms Snapdragon 8155 з операційною системою Galaxy N OS. Завантаження системи займає всього півсекунди, і Geely це вважають рекордним показником для класу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!