Відбулася презентація семимісного електрокросовера Citroen e-C3 Aircross

0
177

Citroen посилює свої позиції на ринку електромобілів, представляючи новинку – e -C3 Aircross. Цей електричний кросовер став логічним продовженням моделі e -C3 , перенісши її особливості у вищий сегмент. Новий e -C3 Aircross обіцяє не лише просторий салон із можливістю розмістити до семи пасажирів, а й привабливу ціну, яка має зацікавити широке коло покупців.

Citroen e -C3 Aircross вражає своїми розмірами та можливостями. Кросовер має довжину 4,39 метра, що робить його на 24 сантиметри довшим за попередню модель C3 Aircross, представлену в Європі. Також автомобіль став на 4 сантиметри ширше та на 3 сантиметри вище.

Citroen ще не розкрив повні технічні характеристики нової моделі, але вже відомо, що вона пропонуватиметься як в електричному, так і неелектричному варіантах. Крім базових двигунів, очікується поява 48-вольтових м’яких гібридних бензинових моторів. Що стосується електричної версії, то можливе використання 113-сильного електромотора з акумулятором на 44 кВт-год, який вже встановлений у моделі e -C3. Більш потужні варіанти можуть отримати 136 або навіть 156-сильні мотори з акумуляторами на 50 кВт-год, аналогічні тим, що встановлені на Opel Mokka і Peugeot 2008.

Публічний дебют нового e -C3 Aircross відбудеться цього літа, коли Citroen представить його на одному з найбільших автомобільних шоу. Нова модель очікується з нетерпінням, оскільки вона пропонує не тільки економічне використання електроенергії, а й широке місце для великої сім’ї чи групи пасажирів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!