Toyota Land Cruiser Prado отримає 6-місну версію

0
638

Компанія Toyota готує спеціально для китайського авторинку нову багату комплектацію позашляховика Land Cruiser Prado з 6-місцевим компонуванням салону. Автомобіль уже пройшов сертифікацію, прем’єра очікується наприкінці місяця на Пекінському автосалоні.

У розпорядженні журналістів китайського видання Autohome опинилися фотографії нової 6-місцевої версії Land Cruiser Prado, яка пройшла сертифікацію в Міністерстві промисловості та інформаційних технологій КНР. За габаритами автомобіль нічим не відрізняється від звичайного 5-місного позашляховика. У рух його приводить гібридна силова установка на базі 2,4-літрового мотора сумарною віддачею 330 к.с.

Публіці новинку покажуть на Пекінському автосалоні, який відкривається 25 квітня. Відомо, що в оснащення позашляховика увійде цифрова приладова панель, аудіосистема JBL з 14 динаміками, оббиті перфорованою шкірою сидіння з підігрівом і вентиляцією, трьохзонний клімат-контроль, панорамний дах з електричним люком і навіть холодильник. Продажі топової версії стартують влітку. Звичайний Land Cruiser Prado коштує зараз від 470 до 570 тисяч юанів або близько 2,8 – 3,2 млн гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!