Dacia запустила у продаж нову комплектацію Sandero Journey

0
518

Dacia знову радує автолюбителів, представляючи оновлену модель Sandero , яка тепер стала ще багатшою в плані стандартної комплектації та придбала нову версію – Journey . Ці зміни, безсумнівно, зміцнять позиції Sandero як одного з найдоступніших і найпрактичніших автомобілів на ринку.

Нова комплектація Journey доступна для моделі Sandero з бензиновим двигуном TCe 90 потужністю 92 л. Автомобіль можна придбати як з механічною коробкою передач, так і з варіатором CVT . Journey заснований на комплектації Expression та доповнений рядом привабливих опцій: задньою камерою, паркувальними датчиками спереду, автоматичним кондиціонером, 16-дюймовими легкосплавними колесами та дзеркалами у чорному глянці. Також в комплектацію входять датчик сліпих зон, карта-ключ, антена у вигляді акулього плавця і підлога багажника, що регулюється по висоті.

Базова комплектація Essential тепер включає попередження про виїзд зі смуги, датчик дощу, систему контролю швидкості, аварійну гальмівну систему та систему попередження про втому водія. Це зробить Sandero одним із найбезпечніших і комфортабельних автомобілів у своєму класі.

Ціни на  Dacia Sandero починаються від 17 500 євро за модель Essential з двигуном TCe 100 Eco – G , а версія Journey обійдеться мінімум у 20 740 євро. Вартість моделі з варіатором CVT в комплектації Journey починається від 23835 євро.

Dacia Sandero Stepway також пропонує різні рівні обладнання, включаючи Extreme та  Up & Go, з цінами починаючи від 20 500 до 23 650 євро за найбільш насичені версії.

Такі покращення та розширення модельного ряду Dacia Sandero роблять цей автомобіль ще більш привабливим вибором для тих, хто шукає доступний, але водночас багато оснащений автомобіль. Dacia продовжує залишатися символом практичності та доступності, пропонуючи покупцям відмінне співвідношення ціна-якість.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!