Великий рамний позашляховик, здатний проїхати понад 1,5 млн кілометрів, готовий до оновлення

0
202

Декілька днів тому компанія General Motors анонсувала швидке оновлення лінійки позашляховиків GMC Yukon (звичайний варіант і подовжений XL), опублікувавши тизер реформованої моделі. Прем’єра модернізованого «Юкону» відбудеться в найближчі кілька місяців.

Як зовні зміниться цей рамний усюдихід показали незалежні дизайнери, скориставшись викладеним у Мережу офіційним зображенням та шпигунськими знімками прототипів новинки.

Як можна помітити на опублікованих рендерах, головну різницю між дорестайлінговим GMC Yukon і свіжим буде видно спереду.

Машині дістанеться модернізована оптика, зовсім інша конфігурація бампера, а також перероблена решітка радіатора, що змінила внутрішній малюнок у вигляді горизонтальних ламелей на безліч осередків.

Боковини машини не зміняться, а як виглядатиме корм на рендерах не показали. Але, швидше за все, низку змін можна буде чекати як ззаду, так і всередині автомобіля.

Що стосується підкапотного простору, то там, за чутками, розташується більш продуктивний 3-літровий дизельний двигун Duramax, що видає 309 к.с. та 671 Нм проти колишніх 281 л.с. та 623 Нм відповідно. Бензинові двигуни нікуди не подінуться і збережуться у новому Yukon у нинішньому вигляді.

Нагадаємо, нещодавно популярне видання « Hot Cars » назвало GMC Yukon найвитривалішим повнорозмірним позашляховиком.

За інформацією цього авторитетного журналу, у світі існує щонайменше один екземпляр цієї моделі (машина 2019 року випуску), який проїхав понад 1,5 мільйона кілометрів (офіційно зареєстрований пробіг) і все ще продовжує експлуатацію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!