Dacia готує нове покоління дешевого електрокара Spring: який він матиме вигляд

0
228

Румунський суббренд Renault, відомий у світі як Dacia, близько тижня тому оновив свою популярну електричку Spring. Машина помітно змінилася зовні та трохи технічно. Незважаючи на рестайлінг, що нещодавно відбувся, в Dacia вже працюють над заміною Spring, яка наспіє до 2027 року.

Іспанський портал Motor опублікував перші спекулятивні рендери нової генерації хетчбека, яка, судячи з них, переживе кардинальні зміни у зовнішності.

Машині належить відрізнятися зовсім іншим дизайном в порівнянні з актуальним «Спрінгом», в якому кузов машини отримає грановані контури і позбудеться кросоверного пластикового обважування, що дешевшає.

Передня оптика машини стане сучаснішим і тоншим, обзавівшись більш вузьким Y-подібним малюнком, а кліренс виявиться нижче.

Як платформа новинка Dacia отримає архітектуру AmpR в її компактному варіанті. Невелика батарея має забезпечити їй запас ходу до 320 кілометрів у реальних умовах.

Офіційна прем’єра нового покоління Dacia Spring має відбутися приблизно за 2,5-3 роки. Коштуватиме такий автомобіль від 10 до 15 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!