Cadillac показав салон нового електрокросовера Optiq

0
78

Компанія Cadillac опублікувала фотографії салону електричного кросовера Optiq. Публічний дебют новинки відбудеться наприкінці квітня на Пекінському автосалоні, і китайський ринок для неї буде пріоритетним. В модельній ієрархії новинка буде нижча за Lyriq.

На знімках салону можна побачити, що кросовер отримає двоколірне оздоблення, а архітектурою передньої панелі нагадає старший Lyriq. Перед водієм розташується широкоформатний цифровий кластер. Під ним – фізичні  кнопки керування клімат-контролем, ще нижче – ніша для дріб’язку. Консольний підлокітник вінчатимуть поворотний селектор трансмісії та два підсклянники.

Зовнішність новинки виробник розсекретив ще восени минулого року. Відомо, що Optiq запропонують із переднім та повним приводом. Віддача в першому випадку становитиме 204 кінські сили, у другому — 285. Ємність батареї — 80 кіловат-годин.

В Китаї Optiq матиме статус молодіжної моделі. General Motors розраховує на хороші продажі, тому організує у Піднебесній локальне складання. Хоча загалом модель буде глобальною: як мінімум, її продаватимуть також у Північній Америці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!