Новий Hyundai Palisade буде виглядати як велика версія кросовера Kona

0
104

Hyundai не приховує, що його найближчою прем’єрою має стати нове покоління флагманського кросовера Palisade. Машину другої генерації збираються показати наприкінці цього початку наступного року. Як вона може виглядати напередодні, продемонстрували художники з YouTube-каналу «Digimods Design».

Судячи з рендерів, що вийшли в ході комп’ютерного моделювання, зроблених на основі шпигунських фото прототипів Palisade, машині повинен дістатися набагато брутальніший зовнішній вигляд.

Про якісь певні риси дизайну поки що говорити складно, але, швидше за все, великий кросовер отримає дизайн, який ріднить його з нещодавно оновленим компакт-кросовером Kona.

Головною «фішкою» екстер’єру нового Palisade може стати світлодіодна смуга денних ходових вогнів, яка розтягнеться по горизонталі спереду вздовж усієї нижньої кромки капота. Нижче встановлять основний блок фар, що складається з чотирьох прожекторів, а між ними впровадять просту на вигляд решітку радіатора і повітрозабірник, розділені чорною заглушкою.

Машина може змінитися не лише спереду, а й ззаду. На кормі кросовера, показаного на рендерах, можна помітити зовсім інший блок фар з бумерангоподібними ліхтарями, об’єднаними між собою смужкою, що світиться, а також власний бампер складної форми.

Щодо «техніки» про новий Palisade поки що сказати певне неможливо. Не виключено, що машина збереже сучасну моторну лінійку, в якій додатком стане поява нової гібридної силової установки. Зв’язку їй, як і простим ДВЗ, складе 8-діапазонний “автомат” та повний привід.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!