BMW i5 пройшов «лосиний тест» гірше за важкий і високий BMW XM

0
120

Іспанське видання km77 опублікувало на своєму youtube-каналі черговий відеозвіт з випробувань на керованість. Проходженням змійки з подвійним переставленням (так званим «лосиним тестом») цього разу перевірили електричний седан BMW i5. Його результати виявилися гіршими, ніж у більшого і важкого кросовера BMW XM.

І на змійці, і на «лосиному тесті» випробувачі похвалили електроседан за точні та швидкі реакції. Навіть надто: водій зізнався, що до такої вивіреної керованості потрібно спочатку звикнути. При маневрах здається, що i5 легше та компактніше, ніж насправді.

Змійку автомобіль пройшов за 23,9 секунд. Такий же результат показали, зокрема, Abarth 500е, BMW iX1 та китайський BYD Han. Причому останні дві моделі були повним приводом, тоді як i5 вийшов на тест у базовому задньопривідному варіанті.

У найкращій спробі «лосиного тіста» швидкість становила 73 км/год. Це на 4 км/год нижче за значення, яке вважається у випробувачів «заліковим». Ба більше, BMW XM виявився швидшим, розвинувши 74 км/год. Водій зазначив, що, схоже, система стабілізації i5 мінімально втручалася у роботу: машина справлялася й сама.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!