Пам’ятайте концепт-кросовер Suzuki eVX: ось як виглядатиме його клон від Toyota

0
302

У січні 2023 року на виставці у Дубаї компанія Suzuki показала концепт свого дебютного електричного кросовера. Майже через рік Toyota, що є технологічним партнером цієї марки, анонсувала клона цієї моделі під назвою Urban SUV.

Як може виглядати його серійна версія напередодні показав автомобільний художник із Південно-Східної Азії, відомий у Мережі як Theottle.

Перше, що відразу ж впадає у вічі, коли бачиш новий кросовер Toyota, його подібність із прототипом Suzuki eVX (колаж вище). Машина має такі самі габарити, що і оригінал (довжина 4,3-метра), а також аналогічним профілем кузова.

Від оригінального електричного «паркетника» автомобіль «Тойоти» відрізняється власною передньою частиною, виконаною на фірмовий манер марки, з бумерангоподібними ДХО, основним блоком фар на рівень нижче та гранованим бампером із власним розташуванням повітрозабірників.

Корма Toyota Urban SUV повністю копіює Suzuki eVX, отримавши наскрізний блок ліхтарів і такий самий масивний бампер, що і у свого родича по платформі.

Технічні подробиці про машину поки невідомі, але ходять чутки, що запас ходу кросовера становитиме понад 500 км.

Нагадаємо, представлений на початку 2023 року концепт Suzuki eVX володів далекобійністю на рівні 550 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!