Авто

Toyota C-HR, Honda CR-V та Nio EL6 отримують максимальні оцінки безпеки

Share

У першій серії краш-тестів 2024 року, проведеної авторитетним інститутом Euro NCAP , три нові моделі автомобілів продемонстрували видатні результати, що підтверджують їхній високий рівень безпеки. Toyota C-HR, Honda CR-V та електричний Nio EL6 блискуче пройшли випробування, завоювавши максимальну кількість зірок – п’ять із п’яти можливих.

Toyota C-HR відзначилася в категорії захисту дорослих пасажирів, набравши 85% максимально можливої ​​кількості балів, і продемонструвала вражаючі результати в галузі захисту дітей з 86% набраних балів. Важливим аспектом оцінки також стала безпека пішоходів, де C-HR заслужила 86%, а системи безпеки цієї моделі отримали 79%.

Електричний Nio EL6 підтвердив свій високий рівень безпеки для дорослих пасажирів та дітей, набравши відповідно 93% та 85% балів. Він також показав надійний захист пішоходів із результатом у 78%, а його системи безпеки були оцінені у 76% балів.

Honda CR-V була протестована у двох комплектаціях – стандартній та з розширеним пакетом систем безпеки. Обидві версії показали відмінні результати у категорії захисту дорослих пасажирів та дітей, набравши по 85% та 86% відповідно. Стандартна комплектація заробила 76% за захист пішоходів та 67% за системи безпеки, тоді як розширений пакет покращив показники до 80% та 79% відповідно. Обидві версії отримали п’ять зірок від  Euro NCAP .

Ці результати не тільки підтверджують високий рівень безпеки представлених моделей, але й ставлять їх в один ряд із найнадійнішими автомобілями на ринку. Toyota C-HR, Honda CR-V та  Nio EL6  довели, що безпека є ключовим пріоритетом для виробників, які прагнуть забезпечити максимальний захист як для водіїв, так і для пішоходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024