Авто

Ford Mustang Mach-E оновився: тепер він швидший за топовий Tesla Model Y Performance

Share

Компанія Ford представила електрокросовер Mustang Mach-E 2024 модельного року. Топові версії отримають новий задній електромотор, який зробить Mustang Mach-E швидшим за найпотужнішу версію Tesla Model Y. Також для всіх модифікацій позашляховика передбачені модернізовані батареї, які швидше заряджаються і забезпечують збільшений запас ходу. В США ціни на оновлену модель починаються від 41,9 тисяч доларів.

Новий задній двигун став легшим і потужнішим. Детальні характеристики Ford поки не наводить, але вже відомо, що такий двигун отримають усі модифікації Mustang Mach-E. Також вже анонсовано опцію під назвою Performance Upgrade: за допомогою оновлення програмного забезпечення можна розблокувати доступ до додаткових 136 Нм. На топову модифікацію Mach-E Rally такий софт поставлять за замовчуванням, а Mach-E GT його можна буде замовити за 995 доларів.

«Розблокований» Mustang Mach-E прискориться до 60 миль на годину (96 км/год) за 3,3 секунди — це на 0,2 секунди краще за показник Tesla Model Y Performance. Також це найкращий результат у короткій біографії електромобіля. Дрегові чверть милі він проїде за 11,8 секунди з фінішною швидкістю 296 км/год.

Запас ходу базової версії кросовера збільшений до 402 кілометрів (плюс 32 кілометри), найбільш автономний Mustang Mach-E теж проїде на 32 кілометри більше, ніж раніше — 515 кілометрів. Час заряджання батарей з 10% до 80% зменшено на 20%: тепер на цю процедуру потрібно від 32 до 36 хвилин залежності від типу батареї.

Топова модифікація Rally з’явилася у електрокара восени минулого року. Відрізняється вона особливим зовнішнім декором, а також оригінальними налаштуваннями ходової частини та силової електроніки та збільшеним на 20 міліметрів кліренсом. До оновлення двигуни Mustang Mach-E Rally розвивали 480 к.с. та 880 Нм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Ford

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024