Найпотужніша Tesla Model 3: нові подробиці

0
139

Компанія Tesla офіційно поки що не представила найдорожчий варіант виконання Model 3, який, як очікується, назвуть Ludicrous. Водночас внаслідок різних витоків стають відомі його характеристики. Як пише Autoevolution, цього разу на основі сертифікаційних документів для Європи названо ємність батареї та запас ходу.

Tesla оснастить Model 3 Ludicrous для європейського ринку 79-кіловат-годинною батареєю від LG, з якою електромобіль зможе проїжджати без підзаряджання 528 кілометрів за циклом WLTP. Це всього на 15 кілометрів більше, ніж заявлений для Європи запас ходу найдоступнішої одномоторної версії Model 3.

Випускатимуть електромобіль для ЄС, як очікується, на гігафабриці в китайському Шанхаї. Водночас в США найпотужніша Model 3 отримає 82-кіловатний блок акумуляторів на базі елементів Panasonic та запас ходу близько 300 миль (482 кілометри) за місцевим циклом EPA.

Раніше повідомлялося також, що завдяки новому електромотору на задній осі віддача силової установки Model 3 Ludicrous становитиме 620 к.с. Відповідно, електромобіль зможе розганятись до 100 км/год приблизно за 3 секунди.

Отримає така модифікація й низку змін у зовнішності. Серед них, наприклад, доопрацьований передній бампер та збільшений спойлер на кришці багажника. Офіційно дата дебюту найпотужнішої Model 3 поки що не називається.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!