Оновлений Kia Sportage показали без камуфляжу

0
457

Sportage залишається найпопулярнішим кросовером у гамі Kia. Тож не дивно, що корейський автовиробник настільки трепетно ​​ставиться до його планових змін поколінь та проміжних оновлень. Найближчий рестайлінг на машину чекає вже цього року. Як вона може змінитись після нього зовні показали дизайнери «NYMammoth».

Як основу для своєї візуалізації художники з Південної Кореї взяли тестовий прототип Kia Sportage NQ5 (PE), знятий на одному з паркувань міста Сеул.

Автори зображень уважно розглянули машину, а потім зняли її на фото, після чого скориставшись фотошопом у буквальному сенсі «розділи» автомобіль, знявши з нього камуфляж.

На рендерах, що виявилися, чітко впадає в очі кардинально переглянута оптика машини, яка змінить форму і отримає новий малюнок світлодіодних ДХО. Разом з нею зміни будуть внесені в дизайн решітки кросовера радіатора, а також його передній бампер.

Боковини в модернізованому Sportage залишаться незмінними за винятком появи нових колісних дисків.

Що стосується технічної складової, то тут бестселер Kia збереже своє оснащення і пропонуватиметься з колишньою гамою двигунів і трансмісій.

Офіційний дебют нового Kia Sportage відбудеться до кінця цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!