Бюджетний хетчбек Honda City пережив несподівано швидкий рестайлінг

0
149

Ще вчора ми ділилися шпигунськими фотографіями оновленого хетчбека Honda City, який через рік після прем’єри реформованого седана потрапив в об’єктиви папараці під час перевезення на автовозі в Таїланді.

З того часу минуло менше доби, а машину вже представили офіційно. Як і передбачалося, 5-дверцята отримала доопрацювання, аналогічні своєму родичу в чотиридверному кузові.

Модернізований хетчбек Honda City може похвалитися кількома змінами в дизайні, включаючи появою більшої радіаторної решітки з унікальним малюнком, а також загостреного переднього бампера та нових корпусів протитуманних ліхтарів плюс перелицьованої корми.

Усередині автомобіль багато в чому схожий з однойменним седаном, який оновили минулого року, і має нове оздоблення, перероблений мультиінформаційний дисплей оновлений інтерфейс мультимедійної системи.

В базі можна буде розраховувати на такі системи безпеки, як адаптивний круїз-контроль, функцію автономного екстреного гальмування, а також попередження про виїзд зі смуги руху.

Продавати хетчбек будуть з двома типами силових агрегатів – літровим 3-циліндровим мотором з турбонаддувом, що розвиває 120 кінських сил і 173 Нм моменту, що крутить, а також з півторалітровою гібридною установкою e:HEV з сукупною віддачею в 124 л. та 253 Нм моменту.

Асистувати першому належить класичний варіатор, а другий трансмісії eCVT.

Першим ринком для новинки стане Таїланд, після якого хетчбек Honda City з’явиться в інших країнах Південно-Східної Азії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!