Головна Авто Електрокар BMW i4 отримає оновлений силовий агрегат

Електрокар BMW i4 отримає оновлений силовий агрегат

Час читання: < 1 хв.
0

BMW i4 готується до запланованого оновлення в середині життєвого циклу моделі, відомого як Life Cycle Impulse (LCI), цього року, проте більш значні зміни, особливо пов’язані з електродвигунами та батареєю, очікуються у 2025 році.

Цю інформацію надав відомий інсайдер. За його словами, у липні 2025 року BMW i4 отримає оновлені електродвигуни та/або батареї для світового ринку. Спочатку ці оновлення будуть застосовані до моделі BMW i5 , виробництво якої розпочнеться на кілька місяців раніше.

Хоча оновлення є позитивним кроком, є нюанс отриманої інформації. Інсайдер також стверджує, що рестайлінг BMW i4 відбудеться в липні 2024 року і швидше за все включить незначні зміни в дизайні при збереженні поточної конфігурації силової установки. Це означає, що зміни в запасі ходу та продуктивності буде видно не раніше ніж через рік.

Реклама

Варто відзначити, що остання модель i4 xDrive40, що з’явилася у продажу минулого року, має потужність 396 к.с. і крутним моментом 600 Нм. Її акумуляторна батарея на 80,7 кВт*год підтримує швидкість заряджання постійним струмом 205 кВт і надає максимальний запас ходу 494 км за стандартами EPA .

Крім того, для шанувальників найбільш потужних версій електроседанів BMW вже ведеться розробка моделі i4 із чотирма двигунами, яка може бути випущена як електричні M3 або M4. Ці потужні електромобілі зможуть розвивати до 1341 к.с., хоча це поки що тільки попередні дані.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.