Hyundai Ioniq T10 – новий електричний пікап з подвійною кабіною

0
63

Зараз у гамі пікапів Hyundai існує і цілком непогано почувається пікап Santa Cruz, який вважається прабатьком абсолютно нового сегменту легкових «утилітарників». Але незабаром йому складе родич від електричного суббренду Ioniq. Напередодні з’ясувалося, як називатиметься такий автомобіль.

Австралійське видання «Drive» виявило заявку на товарний знак, подану Hyundai до місцевих органів. У ній у категорії автомобілі, електромобілі, пікапи, вантажівки та позашляховики зазначено назву Ioniq T10.

Що цікаво, інформація про патент спливла ще до того, як корейці зробили офіційний анонс машини, хоч і підтвердили, що такий пікап зараз у розробці.

Судячи з цифрового індексу «10», автомобіль розташується на вершині гами Ioniq і виявиться великого вседорожника Ioniq 7, який готується, отримавши подвійну кабіну.

Водночас, паралельно з’ясувалося, що південнокорейський автогігант також подав заявку на реєстрацію найменування для іншого пікапа. Йдеться про машину, яку продаватимуть під маркою Hyundai. Вона може виявитися чимось на зразок аналога Santa Cruz для США і виявиться набагато менших розмірів, ніж електричний Ioniq T10.

Поява нового великого «батарейного» пікапа Ioniq запланована на період з 2025 по 2026 роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!