Bugatti показав тизер наступника Chiron

0
84

Керівництво компанії Bugatti зараз перебуває у США, щоб продемонструвати своїм потенційним клієнтам нове покоління гіперкара, який замінить Chiron. Раніше машину показали на закритому заході до Майамі, а тепер її привезли до Лос-Анджелесу.

Незважаючи на секретний формат презентації, генеральний директор Bugatti Мате Рімак виклав у Мережу тизер машини, щоб на неї могли подивитися ті, хто не входить до списку потенційних покупців машини.

На кадрах із відео знято автомобіль, накритий темним покривалом. Розглянути машину під ним неможливо, але можна зробити висновки про форму її кузова.

Зважаючи на все, новий гіперкар є еволюцією своїх попередників в особі Veyron і Chiron. Спереду крізь маскування проглядається лінія переднього крила, що триває вздовж борту автомобіля, а також нові фари.

З опису машини, яке дали ті, кому вдалося подивитися її наживо, слідує, що наступник Chiron матиме велику підковоподібну радіаторну сітку і задню частину кузова в стилі McLaren P1. Інтер’єр машини був охарактеризований таким чином, що його порівняли зі «швейцарським механічним годинником».

Родзинкою гіперкара Bugatti наступного покоління стане його двигун. Як силова установка машина отримає 8,3-літровий гібридний агрегат V16, який, за чутками, вироблятиме близько 1800 кінських сил. Зв’язку йому складуть два електромотори на передній осі і третій, розташований між двигуном та трансмісією.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!