Аналог нового Hyundai Grandeur від Kia: як він може виглядати

0
180

Преміальний корейський седан Hyundai Grandeur змінив покоління в 2022 році, значно змінившись зовні, але отримавши «начинку» Kia K8. А тепер суттєва модернізація очікує і на його технічний аналог.

Нещодавно таку машину помітили у щільному камуфляжі на одній із парковок Сеула. Скориставшись зробленими фотографіями дизайнер зі студії Gotcha Cars продемонстрував, як Kia K8 зміниться зовні з майбутнім рестайлінгом.

Автомобільний художник відобразив машину лише з одного ракурсу – в анфас, де, як передбачається, будуть зосереджені основні зміни в екстер’єрі. Машина на рендері дійсно виглядає зовсім інакше і більше схожа на автомобілі електричної лінійки EV, ніж на седан із двигуном внутрішнього згоряння.

4-дверцята повинна позбутися традиційної сітчастої решітки радіатора, яку займе пластик з двома 4-кутовими отворами, а також бампер з великим нижнім повітрозабірником. Капот отримає гостріші лінії, а горизонтальна оптика приміряє на себе пінцетоподібні світлодіодні ДХО, а також основні блоки у вигляді 12 пікселів з кожної зі сторін.

Певні зміни відбудуться і в інтер’єрі седана, але наскільки вони будуть серйозними поки що сказати складно.

Силовий агрегат Kia K8 повинен зазнати тонкого настроювання, а не повного капітального ремонту. У ньому основну увагу, швидше за все, буде приділено підвищенню характеристик потужності, зниженню витрати палива, а також збільшенню запасу ходу на електротязі.

Реліз аналога Hyundai Grandeur від Kia відбудеться не раніше літа 2024 року. Першим ринком для машини стане рідна Південна Корея, після якої почнуть її продавати в інших країнах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!