Skoda вивела на тести новий 4-метровий кросовер: фото

0
417

Чеський автовиробник Skoda має намір збільшити свою присутність у сегменті субкомпактних «паркетників» і готує нову модель, яка повинна з’явитися на ринках країн, що розвиваються, до кінця 2024 року. Напередодні тестовий прототип цієї моделі вперше зняли під час випробувань на громадських дорогах.

Безіменний позашляховик, довжина якого складе близько 4 метрів, може отримати одне з таких імен: Kwiq, Kyroq, Kymaq, Kariq або Kylaq. Усі вони були обрані учасниками конкурсу від Skoda та претендують на те, щоб стати назвою для нового чеського «паркетника».

Як можна помітити на перших знімках, машині дістанеться мінімалістичний екстер’єр із роздільними світлодіодними фарами, характерними «шкодівськими» радіаторними ґратами, а також незвичайним бампером. 

Позаду кросовер схожий на родинний VW Taigun з С-подібними світлодіодними задніми ліхтарями, але вказівники повороту та ліхтарі заднього ходу, схоже, оснащені галогеновими лампочками.

Тестовий кросовер їздить на сталевих колесах, одягнених у чохли і йому бракує омивача та склоочисника ззаду. 

Технічні характеристики нового кросовера Skoda поки засекречені, але ходять чутки, що під капотом машини розташується літровий бензиновий турбомотор на 113 кінських сил і 178 Нм моменту, що крутить. Зв’язку йому становитиме 6-швидкісна «механіка» або 6-діапазонний «автомат». 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!