Оновлений Audi A3: вартість новинки вас здивує

0
35

Audi нещодавно розкрила вартість оновленого A3 , викликавши чималий інтерес серед шанувальників бренду. Новий Audi A3 у кузовах Sportback та седан отримали не тільки свіжий зовнішній вигляд, а й оновлені цінники. Вартість Sportback тепер починається від 41 100 євро, що на 2 000 євро вище за попередню версію, а седан подорожчав всього на 200 євро і тепер доступний від 41 600 євро.

A3  у виконанні Pro Line  включає LED-освітлення, Virtual Cockpit та помічника паркування. Початкова версія обладнана 1,5-літровим м’яким гібридним чотирициліндровим турбомотором 35 TFSI , що розвиває 150 к.с. і 250 Нм моменту, що крутить, і семиступінчастою автоматичною коробкою передач S-tronic .

Для тих, хто віддає перевагу більш традиційному управлінню, Audi анонсувала випуск 30 TFSI з потужністю 115 к.с. та опцією шестиступінчастої механіки у другому кварталі цього року для моделі 35 TFSI .

Модель A3 Allstreet , представлена ​​лише у версії Advanced Edition , стане справжньою знахідкою для любителів вищого класу автомобілів. Вартість Allstreet починається від 45 368 євро, пропонуючи підвищену прохідність, розширені арки коліс, 17-дюймові легкосплавні диски, повне LED-освітлення та динамічні покажчики повороту.

Для шанувальників Advanced Edition без інтересу до  Allstreet Audi пропонує Sportback і седан за ціною від 44 000 і 44 667 євро відповідно . Ціни на модель 30 TFSI будуть оголошені пізніше.

Audi продовжує радувати своїх шанувальників якістю та новаторством, і оновлений A3  не став винятком, пропонуючи сучасні технології, комфорт та стиль в одному флаконі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!