Вартість оновленого кросовера Nissan Juke залишилася на колишньому рівні

0
20

Nissan представив оновлений Juke , який порадував не лише свіжими дизайнерськими рішеннями, а й збереженням колишньої ціни. Модель, вперше оновлена ​​через 4,5 роки після свого дебюту, отримала низку значних змін, включаючи сучасний інтер’єр та покращену технічну «начинку».

Серед нововведень — стандартні альтернативні грати радіатора від гібридної версії та кардинально перероблена панель приладів, яка стала значним кроком вперед у порівнянні з попередніми версіями. Проте найприємнішим сюрпризом для споживачів стало збереження старих цінових рамок.

Ціна на оновлений Nissan Juke починається від 31 790 євроза версію зі 114-сильним трициліндровим двигуном об’ємом 1.0. Варіант з гібридною силовою установкою, що розвиває 143 л. і оснащений 1.6-літровим чотирициліндровим двигуном, пропонується за ціною від 35640 євро. Крім того, в лінійці з’явилася нова спортивна версія Juke N-Sport за 36 590 євро, що відрізняється чорними зовнішніми акцентами та яскраво-жовтими елементами в салоні.

Новий Nissan Juke вже в червні з’явиться в європейських автосалонах, запропонувавши покупцям не лише оновлений стиль та покращену якість, але й звичну ціну, роблячи його ще привабливішим вибором на ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!