У новому Hyundai Santa Fe, який став схожим на Land Rover, знайшли першу серйозну несправність

0
304

Hyundai представив нове покоління кросовера Santa Fe, який отримав брутальний дизайн у стилі Land Rover, у середині минулого року. Напередодні автомобіль потрапив під перший відгук через одну несправність, що стосується близько 18 тисяч машин.

Північноамериканська організація NHTSA повідомила, що виявила в Santa Fe помилку програмного забезпечення, яка безпосередньо впливає на безпеку руху.

Стверджується, що помилка програмного забезпечення може призвести до того, що зображення з камери заднього виду в салоні Santa Fe буде заблоковано повідомленням системи допомоги під час паркування.

На момент оголошення відзивної кампанії відомо про кілька дорожніх інцидентів у Північній Америці, пов’язаних з помилкою програмного забезпечення камери заднього виду, але кожен із них обійшовся без серйозних травм для їхніх учасників.

Тим не менше, всіх власників потенційно несправних машин (їх близько 18 тисяч) незабаром повідомлять про необхідність відвідати найближчий дилерський центр для перевірки автомобілів і усунення дефекту. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!