Розкрито автомобільні марки, що роблять найвитриваліші двигуни

0
1908

Двигун вважається серцем автомобіля та однією з найдорожчих деталей у його конструкції. Значною мірою від нього залежить як продуктивність машини, так і її економічність та надійність, яка безпосередньо відбивається на довгостроковій вартості володіння.

Експерти порталу «Finance.Yahoo» опублікували результати дослідження журналу «GoBankingRates», в якому експерти назвали автомобільні бренди з найвитривалішими двигунами.

5 місце – Ford

Компанія, що має велику історію з точки зору моторної інженерії. Першим винаходом Генрі Форда був якраз двигун, який зрештою дістався його автомобілю.

Протягом усієї історії мотори Ford стали синонімом надійності та довговічності, а силові агрегати Ford 5.0 Coyote V8 та 3.5 V6 EcoBoost зарекомендували себе як майже незабутні.

Chevrolet

За десятиліття володіння безліччю марок General Motors побудував безліч двигунів, але найміцнішими серед них вважаються мотори Chevrolet.

Дизельні мотори цього бренду важко перевершити з точки зору надійності, а двигуни V8 є культовими. З 1997 року мотор LS змінив три покоління та довів свою простоту в обслуговуванні та безвідмовність протягом усього терміну служби.

Lexus

Згідно з численними дослідженнями, проведеними в останні роки, автомобілі Lexus вважаються одними з найнадійніших у світі з точки зору їх двигунів. Причому моделі, оснащені моторами 1UR-FE, 2JZ та 2GR, називають чи не найбільш зразковими на планеті у цьому показнику.

Honda

Перше, що спадає на думку коли мова заходить про автомобілі Honda, це надійність їх двигунів, здатних навіть без регулярного технічного обслуговування та догляду проїжджати в середньому 320 тисяч кілометрів і не ламатися.

Незалежно від того, оснащена машина мотором K-Series (Civic, Element або CR-V), або ж використовує двигуни J35 (Pilot, Accord, Odyssey) і H22A (Prelude та Accord SiR), можна бути впевненим у їхній найвищій надійності та довговічності .

Toyota

Складно стати найпопулярнішим автомобільним брендом у світі, якщо не навчитися при цьому створювати відмінні двигуни. Протягом багатьох років Toyota розробляла мотори, які регулярно дарували їх власникам сотні тисяч, а іноді й мільйони кілометрів пробігу без серйозних неполадок.

Як одні з найміцніших агрегатів цього автовиробника експерти називають мотори серії 2GR, 1JZ і 2JZ, а також сімейство двигунів UZ, що використовувалися в багатьох седанах, мінівенах і пікапах (наприклад Tundra), а також позашляховиках (Land Cruiser і Sequoia).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.