Toyota Corolla отримала нову версію Active Sport

0
125

Це седан та універсал для японського ринку, які відрізняються оспортивленим екстер’єром та розширеним списком оснащення. Таким машинам покладено крісла з покращеною бічною підтримкою, алюмінієві накладки на педалі, чорний зовнішній декор та колеса та лише три кольори кузовів на вибір: білий, сірий та чорний. Силова установка – як у стандартних Corolla. Привід передній чи повний. Ціни починаються з 3140300 єн, що відповідає 800 тисяч гривень.

Компанія Toyota представила у Японії нову версію «Королли» під назвою Active Sport. Виконання доступне для седана та універсала, а впізнати його можна за зовнішнім декором та внутрішнім оздобленням. Такі машини мають передній бампер ексклюзивного дизайну, 17-дюймові глянсові чорні колеса, спортивні крісла з інтегрованими підголівниками, комбіновану оббивку шкірозамінника/текстиль, а також алюмінієві накладки на педалі. Крім того, ідентифікацію полегшують написи Active Sport та три кольори кузова на вибір: сірий Cement Gray Metallic, білий Platinum White Pearl Mica та чорний Atitude Black Mica.

Такі Corolla за замовчуванням оснащені контролем сліпих зон та відеореєстратором, плюс заявлена ​​підтримка функції Digital Key. Змін у техніці, вважай, немає — лише на передньопривідних машинах переналаштовані підвіски та кермо. Силова установка теж колишня: гібридна система з урахуванням «атмосферника» 1.8 (98 к.с., 142 Нм). Привід може бути переднім чи повним E-Four. Ціни варіюються від 3140300 ієн (800 тисяч гривень) за моноприводний седан до 3388300 (1 млн гривень) за універсал c AWD. Доплатити доведеться за шильдик Active Sport на кормі та салонні килимки.

Наприкінці минулого літа Toyota оновила «заряджену» GR Corolla. Японці використали досвід підготовки машин до 24-годинних перегонів серії Super Taikyu та зосередилися на двох напрямках: покращенні чуйності та оптимізації аеродинаміки. Хот-хетчу замінили кріпильні болти елементів підвісок та кермового механізму, а також додали «повітряні заслінки» по краях переднього бампера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!