Головна Авто Автоексперт розкрив усі плюси та мінуси Toyota 4Runner: ідеальний на бездоріжжі

Автоексперт розкрив усі плюси та мінуси Toyota 4Runner: ідеальний на бездоріжжі

0
24

Toyota 4Runner – саме той позашляховик, за який, як і раніше, варто боротися на ринку. Це втілення класичних традицій Тойоти, що поєднує в собі міць, надійність і здатність підкорювати екстремальні ландшафти. Але чи вартий він своїх грошей насправді?

Переваги

Хороший на бездоріжжі. 4Runner є видатним позашляховиком. Він створений для найсуворіших умов – чи це грязьова багнівка, снігова цілина або кам’яниста гряда. Міцна рамна конструкція, потужні блокування та система повного приводу дозволять 4Runner подолати будь-які перешкоди.

Надійність. Друга безперечна перевага цієї моделі – її легендарна надійність, властива всім автомобілям Toyota. Інженери бренду виконали величезну роботу, щоб 4Runner міг безперебійно служити своїм власникам протягом багатьох років, не завдаючи клопоту під час експлуатації.

Недоліки

Висока витрата палива. Одним із недоліків цього позашляховика є висока витрата палива. Цей повнорозмірний рамний позашляховик явно не може похвалитися економічністю через свої габарити та масу, що створює певні незручності в умовах міської експлуатації.

Гучний вихлоп. Другим серйозним мінусом 4Runner є надмірна шумність його вихлопної системи. Рокіт потужного атмосферного двигуна відрізняється характерною грубістю, а вихлопна траса не здатна погасити ці шуми на високих оборотах, що може затьмарювати комфорт під час їзди.

Тим не менш, Toyota 4Runner – один із останніх могікан у сегменті рамних повнорозмірних позашляховиків традиційної японської школи. Цей автомобіль приваблює шанувальників класичної концепції. (фото: Toyota)

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.