Фото абсолютно нового Mini проникли до мережі перед його дебютом

0
181

Компанія Mini розширює свою модельну лінійку, що складається з електромобілів. Найближчою новинкою у цій категорії має стати якийсь хетчбек, який отримає назву Aceman EV. Машина позиціонується як щось середнє між 3-дверним Cooper та більшим Countryman. Її прем’єра намічена на 24 квітня, але як виглядатиме автомобіль уже відомо завдяки витоку інформації.

Фотографії нового Aceman EV злили до мережі трохи менше, ніж за місяць до офіційної презентації. Судячи з них, машині дістанеться більшість дизайнерських характеристик однойменного концепту, представленого в 2022 році.

У автомобіля буде і варіант John Cooper Works (JCW) з більшими обвісами, низькопрофільними покришками та наклейками, натхненими гоночною тематикою.

Довжина автомобіля виявиться на 192 мм більшою, ніж у випадку з хетчбеком Cooper. Крім того, новинка буде на 23 мм ширша за цю модель і на 130 мм вище.

Усередині Aceman зможе похвалитися наявністю круглого сенсорного екрану, характерного для автомобілів Mini, а також традиційними перемикачами та кнопками на кермовому колесі. 

В основу автомобіля ляже подовжена версія архітектури Mini Sportlight, що передбачає можливість встановлення тягових акумуляторів ємністю 40 та 54 кВт/год. Батареї живитимуть один електромотор, встановлений на передній осі (потужністю 183 або 218 к.с.).

Запас ходу новинки не розкривається, але ходять чутки, що Aceman зможе проїжджати на одному заряді до 400 кілометрів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!