Новий Nissan Qashqai (2025): зображення та подробиці

0
988

Прем’єра актуального, третього за рахунком покоління компактного кросовера Nissan Qashqai відбулася зовсім недавно (у 2021 році), але вже настала черга його планового оновлення. Які зміни принесе із собою модернізація популярного японського «паркетника» показали та розповіли автори онлайн-журналу «Carscoops».

Судячи з зображень, викладених штатними дизайнерами американського видання, новий Qashqai отримає суттєву пластику носа. Машині дістанеться більш обтічний зовнішній вигляд, натхненний електричним кросовером Ariya, з каскадними решітками радіатора, оточеною парою декоративних панелей.

Денні ходові вогні будуть відокремлені від основних блоків, а нижній повітрозабірник отримає нову конструкцію.

Зміни в бічній та задній частинах машини виявляться мінімальними. Зміни можна помітити лише по нижньому облицювання дверей, де видніється хромована накладка, а також по перелицьованому задньому бамперу.

Решта оновлень буде адресована інтер’єру кросовера, де очікується поява нових матеріалів обробки, збільшеного екрану мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів.

Як і у випадку з дореформеним Qashqai, оновлена ​​модель буде частково електрифікована. Як початковий варіант виступить 1,3-літровий 4-циліндровий турбомотор на 157 кінських сил і 270 Нм, що працює в парі з електричним доваженням. А для тих, кому потрібен повний привід, запропонують варіант e-Power, у якому ДВС фізично не пов’язаний із колесами та відповідає лише за заряд батареї.

Цілком електричний Qashqai з’явиться після 2025 року і буде побудований на зовсім іншій платформі, а оновлений варіант гібридів варто чекати вже в цьому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!