У Японії назвали найкращі кросовери з ціною в 300 тисяч гривень

0
392

У Японії, як і більшості інших країн, сегмент кросоверів користується особливим попитом серед покупців. Але всупереч помилкам, дозволити собі таку машину можуть далеко не всі жителі «країни сонця, що сходить».

Журналісти японського видання «BestCarWeb» склали список із 6 найкращих представників сегменту SUV від місцевого автопрому, які можна купити на вторинному ринку країни за ціною в межах 1 мільйона ієн (приблизно 300 тисяч гривень за поточним курсом).

Перший рядок у цьому ТОП-і посів Subaru Forester попереднього покоління. Машину хвалять за її практичність та простоту в обслуговуванні. Слідом за нею розташовується Subaru Impreza XV , яка в тому ж бюджеті здивує не тільки двома описаними вище якостями, але ще дизайном, а також керованістю.

У трійку увійшов популярний кросовер Mazda CX-5 першого покоління. Автомобіль отримав максимальну оцінку за свою практичність, але поступився “Субару” у простоті обслуговування.

За ним розташувався ще один представник модельної лінійки компанії із Хіросіми – CX-3 попередньої генерації.

У нього немає повного приводу і не видатна практичність, але він гарний, простий в обслуговуванні і добре управляється.

Замкнули шістку кращих пропозицій у сегменті кросоверів у Японії з ціною до 1 мільйона ієн Nissan X-Trail попереднього покоління, а також Mitsubishi Delica D:5 .

Обидві моделі отримали по 5 зірок з 5 за практичність, але останній заробив найкращу оцінку за дизайн, але поступився «Ніссану» з погляду керованості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!