Нове покоління найбільшого кросовера Hyundai: як воно виглядатиме

0
204

Компанія Hyundai продовжує роботи над новим, другим поколінням свого флагманського кросовера Palisade. Про те, що прем’єра такого автомобіля вже не за горами, свідчить поява все більшої кількості шпигунських фотографій машини. 

Щоразу кросовер потрапляє в об’єктиви фотошпигунів у щільному маскуванні, тому розглянути всі зміни в його дизайні неможливо. Але це вдалося зробити дизайнерам ательє «NYMammoth», які опублікували рендер нового Palisade без камуфляжу.

Зображення було змодельовано на основі знімка прототипу свіжого «Палісад», знятого на одній із парковок у Південній Кореї у ракурсі три чверті.

Судячи з нього, на машину чекає поява більш мужнього екстер’єру з брутальною передньою частиною кузова, де в очі кидаються Г-подібні світлодіодні денні ходові вогні, під якими розташується великий прямокутний блок основного світла.

Решітка радіатора кросовера піддасться повній переробці, отримавши новий малюнок і ставши помітно більшими в порівнянні з попередницею, а бампер змінить форму і матиме сріблясті накладки.

Невеликі зміни можуть відбутися і з боковинами Palisade, де зміняться выштамповки на дверях і крилах, а також з’являться більш широкі накладки із незабарвленого пластику.

Як можна змінити корми машини не показали, але в цій частині переробці точно піддадуться ліхтарі, кришка багажника і бампер.

В основу нового Palisade, за чутками, має лягти свіжа платформа. Втім, жодних подробиць про неї поки немає, як і про те, коли варто чекати на появу такого кросовера. Проте корейські ЗМІ запевняють, що прем’єра машини вже не за горами і відбудеться 2025 року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!