Rolls-Royce представив лімітоване видання Ghost Cheongdam Edition

0
62

Rolls-Royce оголосила про відкриття оновленого салону в престижному районі Чондам, Сеул і представила дві ексклюзивні версії моделі Ghost  – Cheongdam Edition . Ці новинки, що оцінюються в 800 мільйонів вон (25 млн гривень, згідно з актуальним курсом), стануть справжньою перлиною для колекціонерів.

Оновлена ​​версія Ghost Cheongdam Edition відрізняється сміливим поєднанням кольорів: яскравий лайм та глибокий синій Галілео, доповнені чорним, створюють виразний двоколірний екстер’єр. Салон автомобілів прикрашений відповідно до зовнішнього дизайну, поєднуючи класичну розкіш та сучасні технології. Ексклюзивність моделі підкреслюється написом Cheongdam , що прикрашає пороги автомобіля, і демонструє унікальність кожної машини.

Під капотом цих чудових автомобілів знаходиться потужний 6,75-літровий V12 двигун, що забезпечує неперевершені характеристики та динаміку водіння.

Салон у Чондамі, який вже понад 20 років є візитною карткою бренду у Південній Кореї, заграв новими фарбами. У його дизайні використовуються елементи, характерні для сучасного стилю Rolls-Royce, включаючи відтворення знаменитої радіаторної решітки і фігурки «Дух Екстазу». Усередині відвідувачів чекає атмосфера розкоші та вишуканості, посилена інтеграцією сучасних цифрових технологій.

Особлива увага приділена створенню зони Atelier, призначеної для індивідуального налаштування автомобілів. Тут представлені зразки високоякісних матеріалів, від дбайливо обробленого дерева до ексклюзивної шкіри та тканин, що пропонують клієнтам безмежні можливості для персоналізації майбутніх автомобілів.

Додавання Speakeasy Bar та зони для демонстрації цифрового контенту робить відвідування салону не лише можливістю ознайомитися з останніми досягненнями бренду, а й унікальним досвідом занурення у світ розкоші Rolls-Royce.

Rolls-Royce , яка встановила рекорди продажів у Південній Кореї, продовжує демонструвати свою відданість ринку, пропонуючи клієнтам не тільки ексклюзивні автомобілі, але і неперевершений рівень обслуговування та індивідуального підходу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!