Сімейний еко-мінівен Peugeot отримав збільшений запас ходу

0
90
Сімейний еко-мінівен Peugeot отримав збільшений запас ходу

Peugeot представив оновлену версію свого популярного електромобіля e-Rifter. Практичний і просторий, цей електричний мінівен ідеально підходить для сімей, які шукають екологічно чистий засіб пересування.

Peugeot e-Rifter доступний у двох розмірах – стандартна версія із загальною довжиною 4,4 метра та подовжена версія із загальною довжиною 4,76 метра, обидві доступні у комплектаціях Allure та GT. Ціни починаються від 42 918 євро (4,3 млн грн за поточним курсом) за базову 4,4-метрову версію в комплектації Allure, тоді як подовжена версія в тій же комплектації коштуватиме щонайменше 43 920 євро (4,4 млн грн).

Обидва варіанти оснащені електродвигуном потужністю 136 к.с. та батареєю ємністю 50 кВт-год і можуть проїхати до 320 км без підзарядки. Це значне поліпшення порівняно з попередньою моделлю, яка могла проїхати до 280 км на одному заряді.

Peugeot e-lifter є одним з найдоступніших варіантів у сегменті електромобілів, пропонуючи такий рівень простору та комфорту. Пропонуючи всі переваги звичайного мінівена, електромобіль додає до цього вибору екологічність та паливну ефективність.

Крім того, у Peugeot e-lifter є сестринський автомобіль, Citroën e-Berlingo, який також був нещодавно вдосконалений і пропонує схожі характеристики. Незважаючи на деякі відмінності в рівнях оснащення, e-Lifter вигідно відрізняється від e-Berlingo тим, що стартова ціна на базову комплектацію трохи нижча, ніж на e-Berlingo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!