Експерти перерахували найпроблемніші моделі Skoda

0
399

Експерт розповів, з якими проблемами можуть зіткнутися власники Skoda Karoq: за його словами, у цього автомобіля ненадійне заднє скло фірми Sisecam, яке може розсипатися, а дверні ручки починають рипіти після 30-ти. 40 тисяч кілометрів пробігу. Найнадійнішими моделями чеської марки Рязанов назвав Superb, Yeti та Octavia.

Skoda призупинила виробництво автомобілів у Росії два роки тому, і офіційно моделі марки у нашій країні більше не продаються. Машини постачають паралельним імпортом, проте на них не поширюється повноцінна гарантія автовиробника. При цьому на вторинному ринку, як і раніше, багато пропозицій про продаж моделей Skoda різних років, у тому числі і випущених на російських заводах.

Рязанов радить звернути увагу на три моделі: Superb, Yeti та Octavia, оскільки вони не вимагають ремонту навіть після 100 тисяч пройдених кілометрів. «У сервіс за період проходу зазначеного кілометражу звертаються лише 6, 7,8 та 11,8 відсотка власників цих автомобілів відповідно, тоді як середня кількість звернень за брендом становить вісім відсотків», – зазначив він. Крім того, ці моделі непогано оснащені.

До найбільш проблемних моделей чеської марки експерт відніс Kodaiq та Karoq. І якщо мінуси першого були озвучені вище, Karoq Рязанов вважає не дуже вдалим вибором тому, що у нього невеликий дорожній просвіт — 160 міліметрів. “Рано чи пізно це обернеться проблемам з підвіскою при їзді бездоріжжям, з пасажирами або вантажем”, – пояснив він.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!