Новий Nissan Skyline буде купе-кросовером, та ще й електричним

0
142

Коли мова заходить про анонси, Nissan безумовно знає, як створити враження. Напередодні японський автовиробник оприлюднив свій амбітний 3-річний бізнес-план, показавши відеоролик із новими моделями, які з’являться найближчим часом. 

У загальному списку машин, що потрапили в тизерний відеосюжет, засвітився автомобіль, який, як вважається, має виявитися новим Skyline. Машину можна легко сплутати з GT-R, враховуючи круглу форму світлодіодів ззаду, але якщо придивитися ближче, то видно, що це зовсім не спорткар, а купе-кросовер.

Автомобіль знаходиться в оточенні паркетників і позашляховиків, але при цьому виглядає набагато вище, ніж звичайний седан або 4-дверне купе. 

Спереду Skyline виділяється наявністю нових вузьких світлодіодних фар, об’єднаних під підсвіченою емблемою Nissan. Їх гострі краї повторюють лінії скульптурного бампера, а відсутність решітки радіатора натякає, що це повністю електричний автомобіль.

Очевидно, що поки що це попередній варіант зовнішності нового Skyline, який ще може зазнати еволюції перед тим, як вирушити у виробництво. 

Раніше аналогічне рішення для свого седана прийняла компанія Toyota, яка перетворила шильдик седана Crown на цілу лінійку SUV-моделей.

За інформацією японських ЗМІ, кросовер Nissan видаватиме понад 450 кінських сил і отримає повний привід, але його запас ходу поки що засекречений. 

На появу машини очікують ближче до весни 2027 року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!