Hyundai перетворить популярний кросовер Creta на дешевий пікап

0
108

Hyundai ввів у свою модельну лінійку пікап Santa Cruz у 2021 році, створивши сегмент, який несподівано дуже популярний. Причому не серед фермерів, а серед людей, які віддають перевагу активному способу життя. Зрозумівши, що цей сегмент «золота жила», корейці, схоже, взялися за розробку ще однієї аналогічної моделі, яка виявиться ще меншою, ніж Santa Cruz.

Бразильське видання «MobiAuto» пише, що новинка розташується в гамі моделей Hyundai під актуальним пікапам Santa Cruz, а значить буде компактнішою і дешевшою за цю модель. 

Неназвані джерела стверджують, що основою машини ляже платформа популярного кросовера Creta. Проект вже знаходиться в розробці, але поки що неясно, як далеко просунулась компанія в питанні створення такого автомобіля.

Ідея перетворення «Крети» на пікап не нова. 2016 року корейський автовиробник представив концепт-кар Creta Sport Truck Concept (STC) на автосалоні в Сан-Паулу, який так і не переріс у серійну модель.

Терміни дебюту автомобіля поки що не розкриваються, але, швидше за все, машина з’явиться приблизно у 2026-2027 роках. Головними ринками збуту для неї мають виявитися Бразилія, Аргентина, Південна Африка та Індія, де компактні та бюджетні пікапи мають високий попит серед покупців. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!