Найдорожчі позашляховики у світі: ТОП-5

0
562

Як відомо, гроші – не приносять щастя, але саме вони дають своїм власникам можливість купувати розкішні позашляховики від найвідоміших брендів. Які з них є найдорожчими на планеті в нашому матеріалі.

Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6

Відкриває п’ятірку найбільш недешевих позашляховиків у світі шестиколісний монстр від Mercedes-Benz. Він являє собою той самий G-Class попереднього покоління, але в кузові пікап і не з чотирма, а відразу з шістьма колесами.

Машина важить близько чотирьох тонн, частина з яких припадає на 5,5-літровий турбомотор потужністю 544 кінські сили. Цінник на один такий автомобіль становить 544 тисячі 380 доларів.

Mercedes Maybach G650 Landaulet


Четвертий рядок у цьому рейтингу дістався ще одній варіації G-Class, але вже з кузовом кабріолет. Завдяки відсутності даху пасажири, які сидять на задньому ряду, можуть їздити на відкритому повітрі.

Машина має портальні осі, а також може похвалитися розкішним оснащенням, що охоплює відкидні столики, підстаканники з функцією підігріву та охолодження, сидіння з масажем і багато іншого.

Вона приводиться в рух 6-літровим бітурбованим мотором V12, що видає 630 кінських сил і 100 Нм, і існує в кількості лише 100 примірників, кожен з яких коштує щонайменше 754 тисячі 200 доларів.

Dartz Prambron


Латвійський позашляховик, основною особливістю якого є не лише ціна, а й титановий корпус із кевларовим покриттям.

В основі машини лежить Mercedes-Benz GLS, а під капотом встановлений 4-літровий твін-турбований мотор V8 з віддачею у 800 кінських сил. Вартість позашляховика становить 1,2 мільйона доларів.

Scarbo Vintage SV Rover


Позашляховик, що існує поки тільки у вигляді рендерів, але вже має ціну, створений зусиллями каліфорнійської фірми.

Машину називають “гіпервантажівкою” за її потужні характеристики, що забезпечуються 1100-сильним мотором V8 або 1020-сильним електричним агрегатом на вибір.

За реальні позашляховики, випуск яких налагодять цього року, проситимуть від 1,5 мільйона доларів.

Karlman King


Найдорожчим позашляховиком на планеті у 2024 році є автомобіль, створений китайською фірмою Karlman.

Машина являє собою всюдихід, виконаний у стилі винищувача-невидимки, який не дивує потужністю двигуна (вона дорівнює лише 362 к.с.), а вирізняється ультрарозкішним салоном з оздобленням із найрідкісніших матеріалів, реалізованим на кшталт пересувної квартири.

Сумарно Karlman випустить 10 автомобілів King. Кожен з них оцінений в 1,85 мільйона доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!