Шосте покоління Toyota RAV4: що відомо про конкурента Mazda CX-5, Honda CR-V, Nissan X-Trail та Kia Sportage

0
380
Шосте покоління Toyota RAV4: що відомо про конкурента Mazda CX-5, Honda CR-V, Nissan X-Trail та Kia Sportage

Toyota RAV4 – один із найпопулярніших компактних кросоверів у світі. Але з роками ця модель, що продавалася раніше величезними тиражами, починає стикатися з жорстким пресингом з боку конкурентів, таких як Kia Sportage, Mazda CX-5, Honda CR-V і Nissan X-Trail. Відповісти конкурентам повинна шоста генерація RAV4, яка, за чутками, з’явиться у 2025 році. Чого від неї чекати розповіли автори порталу “CarsGuide”.

Перше, що Toyota може змінити у своєму кросовері, який найбільше продається, – це його дизайн. Машина практично напевно отримає модернізований екстер’єр, який подекуди може виявитися схожим з рішеннями, показаними на заголовному зображенні (рендер дизайнера Таноса Паппаса), або на картинці абзацом нижче.

Автомобіль має зберегти свій актуальний “кузов” в особі архітектури TNGA-K, але сама платформа переживе модернізацію і призведе до збільшення жорсткості кузова машини на скручування і, відповідно, поліпшення керованості та зниження витрати палива.

Подробиць про зміни в “техніці” поки що немає, але ходять чутки, що машина обзаведеться новою під’єднуваною гібридною конфігурацією, яку можна знайти в спорідненому Lexus NX.

Чинні 2- і 2,5-літрові бензинові мотори нікуди не подінуться, як і трансмісії, що асистують їм, у вигляді 8-швидкісного “автомата” або варіатора.

Прем’єра нового Toyota RAV4 може відбутися вже протягом 2025 року, але в продаж машина надійде ближче до 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!