Toyota запатентувала наймодніший позашляховий мінівен з часів Honda Element

0
301

Приголомшлива популярність кросоверів та позашляховиків призвела до того, що все більше автовиробників прагнуть запозичити їх дизайн для своїх фургонів та мінівенів. І Toyota тут не є винятком. 

Наприкінці минулого року японський автогігант представив концепт X-Van Gear, а напередодні його дизайн був запатентований для того, щоб зробити з шоу-кара серійну модель.

Автомобіль може похвалитися квадратним дизайном, а також розсувними дверима спереду та ззаду. Міцне пластикове облицювання у поєднанні з колірною палітрою FJ Cruiser, а пропорції близькі до знаменитого Honda Element з 2000-х.

Усередині машини, за задумом її творців, розташовуватиметься три ряди сидінь, встановлених на рейках, які вмонтовані в підлогу. Довжина мінівена складе 4,7-метра, а ширина і висота дорівнюватимуть 1,8-метрам, що можна порівняти з існуючими фургонами Toyota Noah і Voxy. 

Поки що в Toyota не підтвердили, чи справді збираються відправити концепт X-Van Gear у серійне виробництво, але, як пишуть японські ЗМІ, ймовірність швидкої появи такого автомобіля у продажу виглядає дуже високою. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!