Kia показала новий седан K4 із дуже незвичайним дизайном

0
339

Компанія опублікувала кілька зображень седана K4 із незвичайним кузовом, оформленим у дусі концепції Twist Logic. Серед особливостей моделі — рельєфний кузов, що ніби складається з перекручених квадратних форм, заховані дверні ручки та «клацання» передньої оптики. Поки Kia показала лише картинки, а характеристики розкриють за тиждень.

Як зазначає Kia, найкраще гра світла на кузові K4 видно при погляді збоку, на стрілоподібних елементах крил та задніх дверей. До речі, щоб звільнити місце для дизайнерського задуму, двері позбавили ручок – вони вбудовані у задні віконні стійки. Спереду K4 демонструє новий виток розвитку фірмового Tiger Face з «клаптиків» оптики, як у хетчбека K3 або кросовера Sorento.

У салоні чітко розмежовані водійська та пасажирська зони. Але не поворотом дисплеїв у бік водія, вказує Kia, а візуально: зліва більше елементів керування та по-іншому оформлена дверна карта.

На передній панелі встановлені «приладка» та дисплей мультимедійної системи у сучасному єдиному кластері, а під ним – фізичні клавіші керування кліматичною установкою та іншими функціями. Над водійською дверною ручкою видно кнопки підігріву та вентиляції крісла, такі ж є у переднього пасажира. Ймовірно, до списку оснащення увійде проекційний дисплей.

Крім бірюзового Slate Green, для салону доступні кольори Medium Grey, коричневий Canyon Brown та чорний Onyx Black.

У моторній гамі, як очікується, будуть 1,6-літровий турбомотор та дволітровий безнаддувний двигун, а на деяких ринках Kia запропонує гібридну силову установку. Поки що це неофіційні дані. Подробиці про K4 марка має розкрити під час прем’єри на Нью-Йоркському міжнародному автосалоні 27 березня 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!