Найдешевший кросовер Skoda вперше потрапив на фото

0
1414

Нещодавно чеський автовиробник Skoda, що входить до складу VW Group, оголосив про плани вклинитися в сегмент компактних кросоверів, що швидко зростає, завдовжки менше 4 метрів. Машина має стати найдоступнішим представником компанії в сегменті SUV та нав’язати боротьбу таким популярним моделям як Hyundai Venue та Kia Sonet. 

Напередодні новинка “Шкоди” вперше засвітилася на дорогах під час тестів в Індії. Але сфотографувати її завзятість лише з одного ракурсу.

Судячи з знімків, кузов прототипу зараз сильно закамуфльований, але крізь маскування проглядаються фірмові «шкодівські» ліхтарі, масивний задній бампер, а також чорні рейлінги на даху. 

Автомобіль побудований на платформі MQB A0 IN, яка раніше лягла в основу моделей Skoda Kushaq, Skoda Slavia, VW Taigun та Volkswagen Virtus. Його колісна база повинна становити 2566 мм, а під капотом розташуватися літровий 3-циліндровий бензиновий турбомотор, що видає 115 кінських сил і 178 Нм.

Варіанти трансмісій включають 6-швидкісну МКПП або 6-діапазонний гідротрансформатор (класичний «автомат»), але привід буде тільки переднім. 

Продавати новий кросовер Skoda збираються на міжнародних ринках, окрім Індії, що включають Південну Америку, Африку та Південно-Східну Азію. Там машина з’явиться у березні наступного року.

Ціни на автомобіль поки не оголошені, але очікується, що вони починаються з позначки 800 тисяч індійських рупій або близько 400 тисяч гривень за поточним курсом. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!