Названо 5 автомобільних брендів, двигуни яких не ламаються

0
1910

Чим надійніший двигун тієї чи іншої компанії, тим вища репутація моделі, яка його використовує. І в цьому є певний сенс, адже саме силовий агрегат вважається найдорожчою деталлю машини, поломка якого призводить до величезних витрат на ремонт.

Журнал «Motorbiscuit» склав ТОП із п’яти автомобільних брендів, двигуни яких майже не ламаються. 

Форд

З того часу, як Генрі Форд розробив двигун для свого першого автомобіля, минуло понад 100 років. І весь цей час мотори, що використовувалися в машинах компанії, незмінно перебували у верхній частині моторних ТОП-ів, пропонуючи не тільки надійність, а й хорошу продуктивність, а також потужність. 

Серед них особливу увагу привертають до себе 5-літровий агрегат Coyote V8, а також 3,5-літровий EcoBoost V6, які вважаються одними з найкращих у класі. 

Шевроле

Суббренд General Motors, який володіє одними з найміцніших і найпродуктивніших моторів, що пройшли випробування часом.

Крім бензинових двигунів, дизельні агрегати Duramax, що використовуються в пікапах Chevrolet, вважаються надзвичайно надійними, забезпечуючи своїм власникам довгі роки безтурботної експлуатації. 

Lexus

Японський преміальний бренд, відмінною рисою якого були одні з моторів. А все завдяки тому, що компанія використовує двигуни головної марки Toyota і може похвалитися у своєму портфоліо такими знаменитими безвідмовністю агрегатами як: 1UR-FE, 2JZ і 2GR. 

Honda

Ще одне очікуване ім’я серед компаній, що роблять найнадійніші двигуни. Репутація цього бренду обумовлена ​​не тільки високим терміном служби його машин, який у більшості випадків перевищує позначку півмільйона кілометрів, але і її супер-міцними моторами K-серії, використовуваними моделями Civic, CR-V і Element. 

А мотор J35, що використовується в Pilot і Odyssey, і взагалі вважається чи не найкращим вибором, коли мова заходить про великих кросоверів або мінівенів.

Toyota

Бренд із найпотужнішою репутацією в області ідеального моторобудування. Надійність його двигунів не піддається жодним сумнівам, а серед найбільш безвідмовних агрегатів виділяються мотори 2GR, 1JZ, 2JZ та UZ. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!