Електросуперкар Mercedes-AMG: перші офіційні фото

0
15
Електросуперкар Mercedes-AMG: перші офіційні фото

Компанія Mercedes-Benz підтвердила появу в лінійці AMG електричних суперкарів: опубліковані офіційні фото прототипу, побудованого для випробувань відповідної платформи. Жодних технічних даних поки не оприлюднено, але очікується, що серійний електромобіль стане конкурентом найпотужніших версій Porsche Taycan – його силова установка видаватиме приблизно 1000 к.с.

Офіційні фото прототипу дозволяють зробити попередні висновки про його зовнішність. Електромобіль отримає п’ятидверний кузов з обтічним силуетом і, можливо, активними аеродинамічними елементами. Також на одному з фото видно задні оптики з шістьма круглими сегментами, схожі на елементи дизайну концепту Vision AMG. За однією з версій, серійний електромобіль запозичить у нього частину стилістичних рішень.

Наразі прототип на платформі під назвою AMG.EA проходить випробування холодом на півночі Швеції. Відсутність технічної інформації Mercedes-AMG пояснює тим, що платформа ще має тривалий цикл випробувань у різних кліматичних зонах. Проте, вже обіцяно безпрецедентне поєднання потужності та ваги, а також новітню високотехнологічну батарею.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!